voetbalzone

Transfer lijkt door te gaan: Kramer arriveert bij De Kuip

Erik van Dam07 aug 2015, 13:40
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2015, 13:40
Advertentie
voetbalzone

De Telegraaf en het Algemeen Dagblad kwamen vrijdagochtend ieder met een andere lezing over de status van Michiel Kramer en zijn gehoopte overgang naar Feyenoord. De kranten spraken elkaar tegen, maar eerstgenoemd dagblad heeft het toch bij het juiste eind. Kramer is vrijdagmiddag namelijk gearriveerd bij De Kuip om zijn transfer van ADO Den Haag naar Feyenoord in orde te gaan maken.

Verslaggever Mike Verweij van De Telegraaf plaatst op Twitter een foto van de 26-jarige spits, die aankomt bij het stadion van Feyenoord. Swansea City-eigenaar en ADO-vertrouweling John van Zweden liet via hetzelfde kanaal nog weten dat de krant de boel ‘gek probeerde te maken’ en dat er geen deal op tafel lag. Toch houdt de krant vol en men lijkt het gelijk nu aan de zijde te hebben.

Aan Omroep West heeft directeur Jan Willem Wigt inmiddels laten weten dat de clubs er inderdaad bijna uit zijn. Men heeft spits Kramer toestemming gegeven om met Feyenoord in gesprek te gaan en de verwachting is dat het nu wel goed komt. Kramer is al zijn hele leven fan van de Rotterdammers en wil niets liever dan in De Kuip aan de slag gaan. Mogelijk komt er vrijdag nog een deal tussen alle betrokkenen op tafel.


Bezig met laden …