voetbalzone

‘Transfer Mignolet nog niet rond, STVV wil oud-RBC’er als opvolger’

Erik van Dam01 jun 2010, 18:53
Laatst bijgewerkt: 01 jun 2010, 18:53
Advertentie

Het lijkt er sterk op dat PSV definitief naast de diensten van Simon Mignolet grijpt. De Belgische doelman was lange tijd in beeld om naar Eindhoven te verkassen, maar hij lijkt uiteindelijk toch de voorkeur te geven aan een transfer naar Engeland. De verwachting is dat Sunderland eerdaags bekend maakt Mignolet te hebben aangetrokken.

STVV, de club waar Mignolet bij zal vertrekken, is al druk doende om zijn opvolger te kunnen presenteren. De 33-jarige Mark Volders moet Mignolet doen vergeten op Stayen. Volders is transfervrij en stond het laatst onder contract bij Excelsior Moeskroen, dat dit seizoen failliet ging. Volders deed daar dienst als eerste keeper.

Volders was in het verleden eveneens actief bij RBC Roosendaal. In het seizoen 2005/06 keepte hij dertig duels voor de ploeg, die dat jaar actief was in de Eredivisie. RBC degradeerde dat seizoen echte met punten uit de hoogste competitie en Volders nam de wijk naar Moeskroen. Vermoedelijk wordt zijn komst naar STVV woensdag bekendgemaakt.

Bezig met laden …