voetbalzone

Transfer Rigters naar Arminia op losse schroeven

31 jan 2008, 09:13
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2008, 09:13
Advertentie
Maceo Rigters beleeft vandaag een spannende laatste dag voor het sluiten van de transfermarkt, zo meldt De Telegraaf. De aanvaller van Blackburn Rovers leek de rest van het seizoen te gaan slijten bij Arminia Bielefeld, maar de Bundesligaclub kampt met een onverwachts probleem: een speler die plotsklaps niet wil vertrekken.

“De clubs zijn er zo goed als uit over de verhuur van een half jaar en een akkoord tussen Maceo en Bielefeld was ook geen probleem", vertelt zaakwaarnemer Frank Schouten in de ochtendkrant. "De enige voorwaarde was dat er een spits van Arminia verkocht zou worden. Die zou ook vertrekken maar gooide opeens zijn kont tegen de krib. Het is voor Maceo te hopen dat vandaag alles alsnog rondkomt."

Rigters (24) kwam vorig jaar zomer nadrukkelijk in de schijnwerpers te staan dankzij zijn productieve optreden op het EK Onder-21. Met vier doelpunten voor Jong Oranje sloot hij het toernooi als topscorer. Vele clubs uit Engeland toonden interesse in de aanvaller van NAC, die uiteindelijk koos voor de formatie van Mark Hughes.

De Amsterdammer maakte in zijn eerste half jaar echter nauwelijks zijn opwachting in de hoofdmacht. In totaal mocht hij in zes ontmoetingen opdraven, voornamelijk bekerontmoetingen. Op 29 september vorig jaar mocht hij tegen Sunderland (1-2) vijf minuten proeven aan de Premier League.
Bezig met laden …