voetbalzone

Transfer Van Dijk naar AEK Larnaca nog altijd niet afgerond

Bart Kruyt09 jul 2010, 09:50
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2010, 09:50
Advertentie

De overgang van Gregoor van Dijk naar AEK Larnaca is nog altijd niet afgerond. Hoewel de middenvelder van FC Utrecht al een tijdje een akkoord heeft bereikt met de club uit Cyprus, ontbreken de benodigde handtekeningen nog. “Volgens mij is het vooral papierwerk dat moet worden afgewikkeld”, zei technisch directeur Jordi Cruijff van Larnaca.

/

Dit is iets tussen Utrecht en Van Dijk, daar de middenvelder nog zijn handtekening moet zetten onder de zogeheten ontbindingsovereenkomst in de Domstad. Één van de voorwaarden is dat Van Dijk zich nimmer meer negatief mag uitlaten over Utrecht. “Wij hebben met alle partijen een akkoord. Ik zie geen problemen en verwacht dat het snel definitief rond is”, zei Cruijff in Voetbal International.

Ook de hoofdrolspeler zelf verwacht geen problemen bij zijn transfer. “Er zijn nog wat dingetjes die moeten worden geregeld, het duurt nog even. Het papierwerk duurt hier nu eenmaal wat langer, maar het ligt niet aan mij. Ik ben met mijn familie op Cyprus, ga voor twee jaar tekenen en heb er zin in”, aldus de 28-jarige Van Dijk.

Bezig met laden …