voetbalzone

Transfer van veertien miljoen euro op komst: ‘We zijn in onderhandeling’

Daniel Cabot Kerkdijk10 jan 2016, 08:38
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2016, 08:38
Advertentie

Het heeft er alle schijn van dat de wegen van Stephan El Shaarawy en AS Monaco zeer spoedig zullen scheiden. Diverse media in Frankrijk en Italië verwachten dat de aanvaller binnen 48 uur de overstap naar AS Roma maakt. El Shaarawy ging afgelopen zomer op huurbasis van AC Milan naar Monaco, maar de samenwerking zal niet worden voortgezet.

voetbalzone

“El Shaarawy komt niet in de plannen van de trainer voor”, zo erkent voorzitter Vadim Vasilyev via de officiële kanalen van AS Monaco. De Ligue 1-club betaalde drie miljoen euro voor de huur van de 23-jarige aanvaller, maar met een verplichte optie tot koop van dertien miljoen euro als de Italiaans international minimaal 25 officiële duels zou spelen.

El Shaarawy kwam tot 24 wedstrijden voor AS Monaco en werd daarna niet meer ingezet. “Ja, het klopt. We zijn in onderhandeling met AS Roma”, zo erkende Adriano Galliani, vice-preses van AC Milan zaterdagavond. Beide clubs onderhandelen over een huurovereenkomst ter waarde van twee miljoen euro, met, naar alle waarschijnlijkheid, een verplichte optie tot koop van twaalf miljoen euro als de aanvaller tien wedstrijden binnen de lijnen verschijnt.

Bezig met laden …