voetbalzone

Transfer wellicht toch op handen: ‘SC Heerenveen is geïnteresseerd’

Erik van Dam22 jun 2013, 18:32
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2013, 18:32
Advertentie

SC Heerenveen plaatste vrijdag een bericht op de clubwebsite dat het zich versterkte met middenvelder Magnus Wolff Eikrem van Molde FK. De 22-jarige middenvelder zou voor enkele seizoenen getekend hebben en Johan Hansma gaf tekst en uitleg bij zijn komst. Vrij snel verwijderde de Friese club het bericht echter weer, zonder verdere mededelingen. Men lijkt echter wel degelijk bezig met Eikrem.

/

Trainer Ole Gunnar Solskjaer van Molde FK geeft in de Noorse media aan dat sc Heerenveen belangstelling heeft voor de aanvoerder. Er is echter nog geen enkel bod geaccepteerd van welke club dan ook, stelt de voormalig spits. “Heerenveen is geïnteresseerd, samen met nog enkele andere clubs”, aldus Solskjaer aan Romdals Budstikke. “We hebben enkele aanbiedingen gekregen voor Magnus.”

Hansma zei vrijdag op de clubwebsite dat zijn club Eikrem ‘al een tijdje volgt’ en dat de transfer in kannen en kruiken was. Onduidelijk is nog of de Eredivisionist te vroeg heeft gejuicht, of dat de website gehackt werd door buitenstaanders. Vorig seizoen speelde Eikrem, die deels werd opgeleid bij Manchester United, twee wedstrijden in de voorronde van de Europa League tegen sc Heerenveen

Bezig met laden …