voetbalzone

Transferverzoek bij Paris Saint-Germain: 'Zoeken naar een oplossing'

Bart Kruyt16 aug 2013, 16:02
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2013, 16:02
Advertentie

Mamadou Sakho heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Paris Saint-Germain. De verdediger was vorig seizoen al niet zeker van een basisplaats en kreeg er deze zomer met het Braziliaanse supertalent Marquinhos nog een concurrent bij. Laurent Blanc bevestigde vrijdagmiddag dat Sakho heeft gevraagd of hij de club nog in deze transferperiode kan verlaten.

/

De 23-jarige Sakho heeft een contract dat volgend jaar afloopt en PSG zal de verdediger dus deze zomer moeten verkopen, als het nog wat aan de Fransman wil verdienen. "Het klopt dat Mamadou heeft gevraagd of we op zoek kunnen gaan naar een oplossing", zei Blanc. "We hebben nu tot 2 september de tijd om te zoeken naar een oplossing die voor alle partijen goed is."

In Barcelona zal men het nieuws uit Parijs toejuichen: de Spaanse kampioen is nog druk op zoek naar een nieuwe centrumverdediger en zou Sakho, die al zijn gehele loopbaan bij PSG onder contract staat, op het verlanglijstje hebben staan. Ook clubs uit Engeland en Italië schijnen interesse te hebben in de veertienvoudig international.

Bezig met laden …