voetbalzone

Transfervrije Boukhari zoekt nieuwe club

24 nov 2008, 17:47
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2008, 17:47
Advertentie
Nourdin Boukhari is definitief teruggekeerd naar Nederland. Zaakwaarnemer Sören Lerby heeft met het bestuur van het Saudische Al-Ittihad overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn contract, zo meldt het ANP maandagavond.

De 28-jarige Rotterdammer wachtte al een aantal maanden op zijn salaris en kreeg geheel in lijn met de regelgeving van de wereldvoetbalbond FIFA de transfervrije status. "Als men de verplichtingen niet nakomt, moet ik me op iets anders gaan richten”, liet de gefrustreerde aanvaller eerder deze maand al ontvallen.

Afgelopen zomer maakte Boukhari de overstap van Sparta naar het Midden-Oosten. Naast de niet nagekomen betalingen kwam Boukhari ook amper in actie. “Ik ben topfit en wil voetballen. Ik heb de beste wil van de wereld getoond hier, maar er spelen andere belangen binnen de club”. Lerby was vorige week al naar Saudi-Arabië gevlogen om tot een oplossing te komen met de eigenaren van de club.

Boukhari zelf staat open voor een terugkeer op de Nederlandse velden. In het verleden speelde de buitenspeler voor Sparta, Ajax, NAC Breda, AZ en het Franse FC Nantes.
Bezig met laden …