voetbalzone

Transfervrije Boulahrouz lijkt aan de slag te gaan in Denemarken

Peter Nusselder19 sep 2013, 12:43
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2013, 12:43
Advertentie

Khalid Boulahrouz is sinds zijn vertrek bij Sporting Portugal op zoek naar een nieuwe club en lijkt die te vinden in Denemarken: Bröndby is geïnteresseerd in de transfervrije verdediger en laat via technisch directeur Per Rud weten dat er inderdaad gesproken wordt met de 31-jarige Nederlander.

/

In de Deense media verschenen geruchten over de mogelijke komst van Boulahrouz naar Bröndby, waarop de beleidsbepaler op de officiële website van zijn werkgever openheid van zaken geeft: “We kunnen bevestigen dat we in gesprek zijn met Khalid Boulahrouz”, maakt Rud duidelijk. “Ik heb al verschillende keren gesproken met zijn zaakwaarnemer en we zijn van mening dat hij een interessante speler is.”

Het is nog niet zeker dat de 35-voudig Oranje-international ook echt een contract zal tekenen bij Bröndby. “Het is op dit moment te vroeg om daar iets over te zeggen”, geeft de beleidsbepaler aan. Hoewel de transferperiode gesloten is, zou de transfervrije Nederlander direct aan de slag kunnen in de Deense competitie. “Spelers kopen en verkopen is tegenwoordig een proces dat 365 dagen per jaar duurt”, weet Rud.

Bezig met laden …