voetbalzone

Transfervrije Hadouir staat voor uitdaging in Championship

Bart Kruyt31 mei 2011, 22:42
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2011, 22:42
Advertentie

Anouar Hadouir staat op het punt om Nederland te verlaten. De aanvaller van Roda JC Kerkrade, die over een aflopend contract is en deze zomer dus transfervrij kan vertrekken, hoopt op korte termijn zijn handtekening te kunnen zetten onder een driejarig contract bij Middlesbrough. De onderhandelingen bevinden zich in de afrondende fase.

/

Middlesbrough komt uit in de Championship, het één na hoogste niveau van Engeland, en heeft met Marvin Emnes al een Nederlander onder contract staan. “Ik ben een paar dagen daar geweest en heb alles gezien: het stadion, het trainingscomplex. Het ziet er schitterend uit”, zegt Hadouir in De Limburger. “Het is echt een club met historie die terugwil naar de Premier League. Aangezien beide partijen graag met elkaar in zee willen, acht ik de kans groot dat we eruit gaan komen. Al weet je het natuurlijk nooit.”

De 28-jarige Hadouir speelde vier seizoenen voor Roda en kwam in die periode tot 112 competitiewedstrijden voor de club, waarin hij achttien keer scoorde. Eerder dit seizoen was hij nog dichtbij een transfer naar Ajax, maar dat ketste af, en onlangs sprak hij nog met Alemannia Aachen. “Aken had een goed verhaal, maar we konden geen overeenstemming bereiken", aldus Hadouir.

Bezig met laden …