voetbalzone

Traoré baalde van verhuur: ‘Ik vond en vind dat ik klaar ben voor Chelsea’

Yanick Vos02 nov 2016, 16:12
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2016, 16:12
Advertentie
/

Bertrand Traoré kwam vorig seizoen al regelmatig in actie voor Chelsea en manager Antonio Conte maakte in de voorbereiding op deze voetbaljaargang veel gebruik van de talentvolle aanvaller uit Burkina Faso. Dat the Blues hem toch besloten te verhuren, viel rauw op het dak van Traoré.

De 21-jarige international had het besluit niet zien aankomen. Teleurstelling overheerste. "Omdat ik vond en vind dat ik klaar ben voor Chelsea. Ik had het totaal niet zien aankomen", vertelt Traoré tegen ELF Voetbal. "Waarom speelde ik anders zoveel in de voorbereiding? Waarom had ik onder Guus Hiddink anders zo vaak mogen meedoen?"

Traoré mag zich onder trainer Peter Bosz een vaste basisspeler noemen bij Ajax. De aanvaller, die zowel op de flank als in de punt van de aanval uit de voeten kan, stelt hoge doelen. "Ik wil met Ajax alles winnen wat er te winnen valt. Ik wil kampioen worden en de beker winnen. En heel ver komen in de Europa League. En belangrijk zijn voor de ploeg, met zoveel mogelijk doelpunten en assists."

Bezig met laden …