voetbalzone

Treffer Opdam bij wederom winnend Red Bull Salzburg

Matthijs van Laar21 nov 2009, 18:54
Laatst bijgewerkt: 21 nov 2009, 18:54
Advertentie

Het blijft crescendo gaan met Huub Stevens en zijn Red Bull Salzburg. Alhoewel het er dit keer lange tijd op leek dat Die Roten Bullen het bij laagvlieger SV Kapfenberg met een doelpuntloze puntendeling moesten doen, trok de lijstaanvoerder toch aan het langste eind dankzij doelpunten van Christian Leitgeb en Barry Opdam.

/

Leitgeb was halverwege het tweede bedrijf trefzeker nadat hij alleen op het vijandelijke doel af had mogen stormen. Daarmee kreeg Salzburg meer dan loon naar werken. De thuisploeg had zeker in de eerste helft het beste van het spel, al wist het weinig echte kansen te creëren. De ploeg van Stevens stelde daar echter ook teleurstellend weinig tegenover.

Ook na de 0-1 bleef Kapfenberg het beste van het spel houden, en kreeg de thuisploeg legio mogelijkheden om alsnog iets aan het treffen over te houden. Salzburg ondervond echter het geluk van de koploper, en kwam enkele malen met de schrik vrij. In de slotseconde zorgde invaller Opdam met zijn schot nog voor de bevrijdende 0-2.

Bezig met laden …