voetbalzone

‘Tribuneklant Kasper Dolberg verschijnt op radar in Frankrijk’

Jeroen van Poppel14 aug 2019, 23:32
Laatst bijgewerkt: 14 aug 2019, 23:32
Advertentie

Kasper Dolberg kan zijn carrière mogelijk vervolgen bij OGC Nice, zo meldt de regionale krant Nice-Matin. Volgens het dagblad is de speler van Ajax de belangrijkste kandidaat om de nieuwe centrumspits van de Franse subtopper te worden.

Dolberg zat dinsdag tegen PAOK Saloniki (3-2 winst) niet bij de wedstrijdselectie van trainer Erik ten Hag en daarmee werden geruchten over zijn vertrek gevoed. Eerder op de woensdagavond berichtte het Deense Ekstra Bladet al dat de Ajacied door directeur voetbalzaken Marc Overmars 'momenteel wordt aangeboden bij clubs in heel Europa'.

Nice gaf deze transferzomer nog geen euro uit aan transfersommen, maar daar kan na de verkoop van Allan Saint-Maximin, die voor achttien miljoen euro naar Newcastle United ging, weleens verandering in komen. Zo zouden les Aiglons linksback Dalbert willen terugkopen van Internazionale, nadat de Braziliaan het afgelopen seizoen amper aan de bak kwam in Italië.

Daarnaast is Nice in een vergevorderd stadium met de transfer van Alexis Claude-Maurice. Met de komst van de middenvelder van tweedeklasser FC Lorient zou het transferrecord van tien miljoen euro dik gebroken gaan worden. Tot slot denkt de Ligue 1-club aan de komst van Adam Ounas, die op huurbasis overgenomen kan worden van Napoli.

Bezig met laden …