voetbalzone

Trots bij Real Madrid: ‘Varane speelde gewoon de perfecte wedstrijd’

Erik van Dam30 jan 2013, 22:38
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2013, 22:38
Advertentie
/

Dat de titanenstrijd tussen Real Madrid en Barcelona in de Copa del Rey woensdag onbeslist (1-1) eindigde, was niet zo’n grote verrassing. De immense prestatie die Raphaël Varane neerzette in El Clásico was dat wél. De talentvolle Fransman speelde foutloos tegen Barcelona en kreeg na de wedstrijd van alle kanten lof toegezwaaid.

“Varane speelde gewoon de perfecte wedstrijd”, sprak assistent-trainer Aitor Karanka complimenteus. “Maar het hele team deed het goed, vanavond. We moeten nu onze rust pakken en daarna de voorbereiding beginnen op de volgende wedstrijd. We zijn blij met de manier waarop we onszelf gepresenteerd hebben in dit duel. Diego López deed het uitstekend, hij beschikt ook over veel ervaring.”

Dat de nieuwe keeper, die over werd genomen van Sevilla, het sterk deed in de Spaanse klassieker betekent volgens Karanka niet dat hij nu altijd eerste keus zal blijven. Ten eerste keert Iker Casillas op den duur weer terug in de spelersgroep en daarnaast heeft men met Antonio Adán ook nog altijd een prima doelman achter de hand. “We rekenen nog steeds op Antonio, we hebben veel vertrouwen in hem”, sprak Karanka.

Bezig met laden …