voetbalzone

Trotse Dammers: ‘Niet slim om met Zlatan en Pogba in duel te gaan’

Daniel Cabot Kerkdijk24 nov 2016, 23:00
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2016, 23:00
Advertentie
/

Feyenoord slaagde er donderdagavond niet in om voor de tweede keer te stunten tegen Manchester United. Op Old Trafford waren de Rotterdammers in de eerste helft zeker niet kansloos, maar werden in de tweede helft alsnog op een ruime nederlaag getrakteerd: 4-0. Voor Wessel Dammers was het een duel om nooit meer te vergeten, ondanks de uitslag.

Dammers maakte bijna twee jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord en speelde in Manchester zijn tweede wedstrijd, als basiskracht. "Ik ben wel trots ja", erkende de verdediger, in gesprek met RTL7. "Ik wist dat ik een kans had dat ik zou mogen spelen. Ik begon met twee kopduels met Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba. Hoewel ik wist dat het niet slim was om met die fysiek sterke gasten in duel te gaan."

Dammers vond het duel op Old Trafford geweldig om mee te maken en bewaarde expres zijn shirt. "Dat bewaar ik de rest van mijn leven. En ik heb het shirt van Juan Mata gekregen. Mijn vader zat op de tribune, maar ik kon hem niet vinden. Maar dit was mooi om mee te maken, ondanks de uitslag."

Bezig met laden …