voetbalzone

Turken gaan voor Pirlo én Ronaldinho: 'De gesprekken zijn gaande'

Bart Kruyt19 nov 2015, 13:04
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2015, 13:04
Advertentie

Antalyaspor zat in de zomer achter verschillende grote namen aan en slaagde er uiteindelijk in om Samuel Eto’o ook daadwerkelijk aan te trekken. Over een kleinde anderhalve maand gaat de transfermarkt weer open en in januari wil Antalyaspor zich verder gaan versterken. Andrea Pirlo moet gehuurd worden van New York City FC en ook Ronaldinho blijft in beeld.

voetbalzone

Eerder deze week werd al bekend dat Antalyaspor Pirlo graag wilde huren; er wordt beweerd dat de Turken de middenvelder twee miljoen euro willen betalen voor slechts acht wedstrijden in de Süper Lig. “We hebben met zijn zaakwaarnemer gesproken en ik kan me niet bedenken waarom hij dit zou afwijzen. Hij heeft zijn akkoord gegeven voor een transfer”, claimt Gultekin Gencer, de voorzitter van Antalyaspor die niet op zijn mondje is gevallen.

Naast Pirlo is dus ook Ronaldinho nog een kandidaat om naar Antalyaspor te komen: de 35-jarige Braziliaan zit momenteel zonder club en is dus transfervrij op te halen. “De gesprekken met hem zijn nog gaande”, claimt Gencer. “We weten dat hij bereid is om naar onze club te komen en om onze clubkleuren te verdedigen.” Ronaldinho speelde bij Barcelona al eens samen met Eto’o en kent Pirlo nog van zijn tijd bij AC Milan.

Bezig met laden …