voetbalzone

Turks international keert bij Bolton terug in Engelse Premier League

Bart Kruyt12 aug 2011, 10:30
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2011, 10:30
Advertentie

Tuncay Sanli keert terug in de Engelse Premier League. De tachtigvoudig Turks international kwam niet in de plannen van Felix Magath bij VfL Wolfsburg voor en meldt op Twitter dat hij medisch is gekeurd bij Bolton Wanderers. Tuncay wordt voor één seizoen verhuurd aan the Trotters, die dit nieuws overigens nog niet bevestigen op de officiële website.

/

Volgens de 29-jarige Tuncay is de deal rond, maar dit weekend mag hij nog niet in actie komen tegen Queens Park Rangers, omdat hij nog bezig is met zijn werkvergunning. De Turk speelde vorig jaar nog in Engeland en het papierwerk zal dan ook geen problemen met zich meebrengen. Tuncay wordt de vervanger voor Chung Yong-Lee, die in de voorbereiding ernstig geblesseerd raakte.

De aanvaller maakte in 2007 de overstap van Fenerbahçe naar Middlesbrough en bleef daar twee seizoenen, voordat hij naar Stoke City verkaste. Na anderhalf jaar hield Tuncay het ook daar voor gezien, maar een stap naar VfL Wolfsburg leverde niet het gewenste resultaat op. Tuncay speelde maar vier competitieduels voor de Duitse club en laat Wolfsburg nu alweer achter zich.

Bezig met laden …