voetbalzone

'Turks landskampioen Bursaspor mengt zich in strijd om Salcido'

Bart Kruyt01 jul 2010, 08:58
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2010, 08:58
Advertentie

De kans dat Carlos Salcido zijn laatste wedstrijd voor PSV reeds heeft gespeeld, wordt steeds groter. De Mexicaan wil vertrekken uit Eindhoven, mag ook vertrekken en weet dat de clubs voor hem in de rij staan. Ook de Turkse landskampioen Bursaspor heeft nu belangstelling, meldt Voetbal International.

/

Bursaspor gaat volgend seizoen de Champions League in en om geen modderfiguur te slaan willen de Zuid-Europeanen zich fors gaan versterken. Salcido is in beeld om de defensie van een kwaliteitsinjectie te voorzien: de verdediger heeft een sterk WK achter de rug en mag voor drie miljoen euro vertrekken. Ook AS Roma en enkele clubs uit Frankrijk hebben Salcido op de korrel.

De international kreeg in de winterstop, toen PSV een overgang naar Paris Saint-Germain blokkeerde, de garantie dat zijn club in de zomer wel mee zou werken aan een transfer. Salcido probeerde eerder deze week wat vaart achter de gang van zaken te zetten, door uit te halen naar coach Fred Rutten: “Voor mij bestaat Fred Rutten niet. Hij heeft slechte dingen over mij gezegd en toont geen respect.”

Bezig met laden …