voetbalzone

Turkse tweedeklasser spreekt Yildirim aan

19 nov 2008, 09:13
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2008, 09:13
Advertentie
Ugur Yildirim gaat hoogstwaarschijnlijk opnieuw in Turkije aan de slag. De 26-jarige speler staat volgens de Stentor op het punt bij tweedeklasser Kayseri Erciyesspor een verbintenis tot medio 2009 te tekenen. Een aantal weken geleden zag het er nog naar uit dat de aanvaller bij FC Zwolle zijn loopbaan zou vervolgen.

Yildirim was de afgelopen periode een van de gezichten binnen de selectie van Zwolle waar hij zijn conditie op peil hield. Trainer Jan Everse sprak zich ook positief uit over een samenwerking met de eenmalig Oranje-international. Maar de oud-speler van onder meer SC Heerenveen had een andere bestemming in gedachte.

Het Belgische Roeselare en FC Neftchi Baku uit Azerbeidzjan, waar Yildirim ook voor een korte kennismaking verbleef, waren volgens het dagblad de belangrijkste kandidaten. Ook deze mogelijkheden greep de roemruchte vrijetrappenspecialist niet aan.

Bij Kayseri Erciyesspor kan Yildirim, die aan zijn derde club uit het geboorteland zijn ouders toe is, pas na de winterstop aan de slag. De regels van de Turkse voetbalbond schrijven voor dat een speler, ongeacht zijn status, niet buiten de transferperiode in de nationale competities mag instromen.
Bezig met laden …