voetbalzone

Turkse werkgever van Aissati liep blauwtje bij Boulahrouz

Erik van Dam21 aug 2013, 12:06
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2013, 12:06
Advertentie

Khalid Boulahrouz heeft onlangs ‘nee’ gezegd tegen de mogelijkheid Sporting Portugal te verlaten voor Antalyaspor. De 31-jarige verdediger zit na een jaar al op een dood spoor in Lissabon en mag uitzien naar een andere club. De Turken deden hem een aanbieding naar de Süper Lig te komen, maar de Kannibaal bedankte voor die eer. Dat schrijft A Bola woensdag.

/

Boulahrouz speelde vorig seizoen maar elf wedstrijden in de Portugese comeptitie en nu kan hij nergens meer op rekenen. De 35-voudig international van Oranje is in verband gebracht met verschillende Engelse clubs en wacht af wat er op zijn pad komt. Verhuizen naar Turkije, of in ieder geval naar Antalyaspor, past echter niet in zijn plannen.

Bij de Schorpioenen staat Ismaïl Aissati al onder contract en de club wilde Boulahrouz graag aantrekken voor de laatste linie. De Maassluissenaar zei echter ‘nee’. Onduidelijk is of het ging om het sportieve aspect of de financiële kant van het voorstel. Boulahrouz zei recent in een interview met Helden dat hij een comeback in Oranje nog niet uit het hoofd heeft gezet.

Bezig met laden …