voetbalzone

Türüc kijkt ogen uit in Turkije: 'Ik heb nog nooit zoiets gezien'

Daniel Cabot Kerkdijk07 aug 2015, 07:52
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2015, 07:52
Advertentie

Deniz Türüc maakte deze zomer de overstap van Go Ahead Eagles naar Kayserispor. De middenvelder was aanvankelijk niet eens enthousiast over de mogelijkheid om naar de Turkse promovendus te verkassen. Türüc nam echter een kijkje in Kayseri en was op slag verliefd. "De warmte, de faciliteiten, de stad. Echt, ik kijk mijn ogen uit hier."

voetbalzone

Türüc snapt dat mensen denken dat hij geen grote stap voorwaarts heeft gemaakt. "Dat is het wel, honderd procent. Deze club heeft heel veel mogelijkheden. Kayserispor was twintig jaar lang een middenmoter of subtopper in Turkije. Daar willen ze nu weer naar toe en daar geloof ik ook in. In dit stadion zitten bij thuiswedstrijden meer dan 30.000 supporters", zo vertelt de middenvelder aan het Algemeen Dagblad.

Wat de 22-jarige Türüc het meest heeft verrast, zijn de faciliteiten. "We hebben een geweldige accommodatie met vijf velden en moderne faciliteiten. Deze is een paar jaar geleden gebouwd naar het model van Chelsea. Het is gigantisch. Ik heb nog nooit zoiets gezien..."

Bezig met laden …