voetbalzone

'Twee Engelse topclubs strijden om Zárate'

14 mei 2008, 19:00
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2008, 19:00
Advertentie
Mauro Zárate zal hoogstwaarschijnlijk ook volgend seizoen in de Premier League zijn kunsten vertonen. De aanvaller van Birmingham City, gehuurd van het Qatarese Al Sadd, staat volgens zijn zaakwaarnemer in de belangstelling van twee Engelse topclubs.

"Hij heeft op dit moment aanbiedingen van twee topclubs uit Engeland in beraad", vertelde belangenbehartiger Christian Otero woensdag aan de BBC. "Al Sadd vraagt een bedrag van bijna 30 miljoen euro, maar ik denk dat met de transfer een slordige vijftien miljoen euro gemoeid zal zijn. Volgende week weet ik meer."

Zárate (21) kwam in januari over naar St Andrew's en scoorde vier doelpunten voor de degradant. De oud-speler van Vélez Sarsfield, veelvuldig jeugdinternational, maakte vorig jaar voor vele miljoenen de overstap naar de oud-club van Co Adriaanse.

"Mauro zal een interessante speler zijn voor de Premier League-clubs", vertelde manager Alex McLeish in de Birmingham Mail. "Sterker nog, dat is hij al. Het was een gewaagde zet om hem hierheen te halen. De competitie in Qatar is van een heel ander niveau. Desondanks heeft hij hier een positieve indruk achtergelaten."
Bezig met laden …