voetbalzone

Twee nieuwe clubs mengen zich in heter wordende strijd om Fer

Erik van Dam27 jun 2013, 20:24
Laatst bijgewerkt: 27 jun 2013, 20:24
Advertentie

Everton leek lange tijd de beste papieren te hebben om Leroy Fer in te lijven, maar the Toffees zijn inmiddels wat meer naar de achtergrond verdwenen. Norwich City daarentegen toont meer en meer belangstelling voor de 23-jarige middenvelder van FC Twente. En the Canaries zijn niet de enigen, want ook Newcastle United houdt Fer nauwlettend in de gaten.

/

Nadat Fers overstap naar Goodison Park in januari mislukte, leek het simpelweg wachten op de nieuwe transferperiode. Daarin zou Everton hem waarschijnlijk alsnog aantrekken. Hoofdtrainer David Moyes verliet de club echter na elf jaar voor Manchester United en in zijn plaats kwam Roberto Martínez. Die lijkt iets minder prioriteit te geven aan de FC Twente-middenvelder en naar anderen te kijken.

Dat biedt mogelijkheden voor Norwich en Newcastle, de werkgevers van respectievelijk Ricky van Wolfswinkel, Tim Krul en Vurnon Anita. Diverse Engelse media bevestigen dat de aandacht van die twee clubs nu uitgaat naar Fer. TC Tubantia stipt aan dat pas op 8 juli terug zal zijn bij zijn club, maar voor die tijd wel weer in Nederland is. Hij zal dan met FC Twente in gesprek gaan over zijn toekomst.

Bezig met laden …