Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond

Laatste update:

Jude Bellingham is zondagavond door de UEFA gekroond tot Man van de Wedstrijd. De aanvallende middenvelder scoorde uit een omhaal in de achtste finale tegen Slowakije, waardoor Engeland een verlenging uit het vuur sleepte. Er wordt in Groot-Brittanië volop gesproken over de twee woorden die Bellingham sprak na het maken van de 1-1.

Uiteindelijk plaatste Engeland zich met een 2-1 zege op haast ongelooflijke wijze ten koste van Slowakije voor de kwartfinale op het EK. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate speelde slecht en kreeg tot minuut 95 geen schot op doel, maar dat leverde dankzij een omhaal van Jude Bellingham wel de cruciale 1-1 op.

Vlak na de start van de verlenging kopte Harry Kane Engeland langs Slowakije: 2-1. Engeland neemt het komende zaterdag in de kwartfinale op tegen Zwitserland.

Bellingham werd mede door zijn goal gekroond tot Man van de Wedstrijd. Een verre inworp van Walker belandde via Marc Guéhi bij Bellingham, die met een spectaculaire omhaal voor de 1-1 en dus een verlenging zorgde.

Direct na zijn treffer schreeuwde Bellingham het logischerwijs uit van vreugde. “Who else?”, vroeg de aanvallende middenvelder van Real Madrid zich af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, heel sympathiek is het niet, maar dat zal hem weinig uitmaken denk ik.

30 juni 2024 om 21:24
0

Hij probeert Balotelli na te doen.

30 juni 2024 om 21:27
0

Bij mij niet echt gelukt. Maar goed, ze zijn door.

30 juni 2024 om 21:54
0

Denk dat het vooral een reactie is op de Engelse pers en analisten die hem allemaal op de bank wilden zien om Foden beter tot zijn recht te laten komen.

Verder schaal ik deze ophef in het rijtje zweetband.

30 juni 2024 om 22:42
0

Geloof zo dat er een gigantische druk op die jongen staat. Engelse pers is niet de makkelijkste. Echter vind ik de manier waarop die zich uit gewoon een beetje griezelig. Maar goed, dat is persoonlijk.

30 juni 2024 om 22:54
0

Bellingham heeft geen pepernoot geraakt, maar toont aan dat hij een speler is die je eigenlijk altijd moet laten staan omdat hij vanuit het niets met een beslissende actie de wedstrijd kan doen keren. Dat laat ie bij Real het hele seizoen al zien. Snap wel dat hij even zijn gram wilde halen.

Sluikreclame voor Nespresso?

Zonde dat de beste voetballers vaak de grootste engbekken zijn.

30 juni 2024 om 21:36
0

Door deze uitspraak? Ik vind Bellingham een modelburger, laat zich provoceren door niemand.

30 juni 2024 om 21:47
0

Nee, hoor. Ook andere momenten deze wedstrijd deed hij een welgeslaagde gooi naar het predikaat

30 juni 2024 om 22:00
0

Ik ben groot fan van Bellingham, maar hij kan echt een smeerlap zijn hoor. Heb hem genoeg duikelingen zien maken bij Real en Engeland. Ook in de poulefase waar hij een tegenstander in het gezicht schreeuwt en een beuk met de schouder geeft is niet netjes. Maar het toont wel absolute karakter. Je moet er maar van houden haha, ik vind het wel lachen.

30 juni 2024 om 22:18
0

Kijk ook even z’n gebaar naar de bank van Slowakije, het is hem een beetje naar het hoofd gestegen.

30 juni 2024 om 22:49
0

Een modelburger hahaaha. Kijk de wedstrijden voortaan iets nauwkeuriger.

30 juni 2024 om 22:29
0

Of maakt dat hun juist de beste? Alles doen om de beste te zijn. Daar hoort een stukje arrogantie ook wel bij. Bijna alle toppers hebben wel van die rare fratsen.

1 juli 2024 om 11:02
0

Nou nou, het is een moment waar miljoenen als kind gedroomd van hebben.. een omhaal in blessuretijd. Dat er dan wat adrenaline vrijkomt en je wat roept of doet is voor mij niet meer dan normaal. Dat maakt voetbal juist mooi.

2 juli 2024 om 13:38
0

Het geeft karakter.
Babe Ruth wijste altijd met zn knuppel richting de horizon, omdat hij wist dat hij een homerun ging maken.

Sommige mensen spelen op een ander niveau, dat vertelt ons dat de topsport nog niet aan het limiet zit

Laat die jongen lekker. Balotelli is met zijn '' why always me '' nog steeds legendarisch.

30 juni 2024 om 21:26
0

Vind ik toch wel een andere insteek. Vind dit toch vooral eng.

30 juni 2024 om 21:31
0

Ik vind hier helemaal niets engs aan. Die gozer loopt waarschijnlijk 90 minuten lang tegen zichzelf te zeggen dat hij die goal gaat maken en niemand anders en dan gaat hij er in blessuretijd zo in. Net 20 of 21? Echt heel vet vond ik het vooral.

30 juni 2024 om 21:37
0

Ze hebben nooit gevoetbald, of de scorito poule verkeerd ingevuld.

30 juni 2024 om 21:56
0

Tja, ik ben niet zo van de borstklopperij. Vind hem op het veld gewoon niet heel sympathiek en eng overkomen. Dat mag toch?

30 juni 2024 om 22:00
0

En Bellingham speelt voor de verkeerde club, Vinicius is zijn maat, er worden wel meer redenen verzonnen om op hem af te geven Quillinho

Als de wedstrijd er in principe al op zit en iedereen ervan uit gaat dat je met de staart tussen de benen naar huis moet, de manager word voor gek verklaart op social media en geen van de vedettes weet op te staan en jij als ''jochie'' van 21 weet het tij te keren met een omhaal dan heb je wel recht van spreken.

1 juli 2024 om 08:48
0

Als je zo'n belabberde pot speelt tegen de nummer 4.291 van de wereld, die amper 20 seconden de bal in de ploeg kunnen houden en je scoort met de nodige mazzel op het allerlaatste moment in de veel te lange blessuretijd dan past enige bescheidenheid, zou ik dan denken.

1 juli 2024 om 10:41
0

Terwijl Bellingham gedurende de pot de enige was die de bal ging ophalen achterin samen met Mainoo, de enige die de flankspelers wist te bereiken door de lucht of over de grond en daarnaast de enige die af en toe het penalty gebied in kwam met een dribbel of voor een voorzet. Aan Bellingham en zijn inzet ligt het niet hoor. Dus de euforie is terecht.

Arrogantie ten top. Onvermijdelijk wellicht voor sommige wanneer je zo vaak beslissend bent geweest op zo een jonge leeftijd.

Zijn gebaar richting de bank van Slowakije was ook nergens voor nodig. Die gasten hebben gewoon tactisch verdedigend gevoetbald zonder spelbederf of onsportief gedrag, waar is dit dan voor nodig?

30 juni 2024 om 22:32
0

Zonder spelbederf en onsportief gedrag? Ik was voor Slowakije maar onsportief waren ze toch echt wel. Heb ze ook overtredingen zien maken en blessures zien faken. Ik snap het en had het ook gedaan maar spelbederf en onsportief? Dat waren ze zeker.

Ik erger me hier niet zo aan. Voor sommigen was Michael Jordan ook hondsvervelend en arrogant. Bellingham is zo'n speler die beter wordt als het spannend wordt. Een unieke kwaliteit.

30 juni 2024 om 21:32
0

Jude Bellingham met Michael Jordan vergelijken is nog wel beetje te vroeg.

Het icoon van een sport, de GOAT, met zeer talentvolle speler, is wmb nog wat te vroegz

30 juni 2024 om 21:33
0

Alleen de allergrootste staan op bij de meest cruciale momenten. Niemand kan er omheen dat deze man een legend is, zijn persoonlijkheid is voor die beoordeling inderdaad irrelevant.

30 juni 2024 om 21:37
0

Legend? Beetje voorbarig of niet? Voorlopig niet meer dan een eenmalig CL winnaar en een keertje kampioen van Spanje. Zoals zovelen voor hem. Het is een heel naar ventje geworden vooral en al helemaal besmet met de Spaanse duikziekte.

30 juni 2024 om 21:38
0

Een net 21-jarige nu al een “legend” noemen is naar mijn mening wel erg vroeg.

1 juli 2024 om 08:51
0

Volgende week komt zijn biografie uit, uiteraard getiteld ' Who else: the Bellingham saga'

Gasten van tegenwoordig zijn helemaal van de pot gerukt, bij het eerste het beste succesje is de wereld al te klein voor ze.

Het succes is hem iets teveel naar het hoofd gestegen. Lastig om met beide voeten op de grond te houden als het hele jaar "veren in je reet" worden gestoken. Ik hoop wel dat die Engelsen er zo snel mogelijk uitvliegen. Om te kotsen dat gedrag van die fans, Pickford, Bellingham etc.

30 juni 2024 om 21:56
0

Lastig om met beide benen op de grond te blijven is idd gebleken na die omhaal

30 juni 2024 om 23:44
0

Mooi, mooie woordspeling in combinatie met de goal..

Alle tabloids wilden hem op de bank. Geen al te gekke reactie lijkt me dan.

30 juni 2024 om 22:30
0

Hij was ook wel weer intens slecht.

30 juni 2024 om 22:33
0

En toch staat hij op wanneer je denkt dat het klaar is. Ook menig keer bij Real. Laat hem maar lekker slecht blijven spelen.

Denk dat het meer in de emotie was, kreeg al veel kritiek in de Engelse pers. Hij is ook nog maar 20 dat vergeten mensen heel vaak

Who else.. nja, misschien topspits Kane? De beste speler van de PL, Foden? Topvleugelspeler Saka?

30 juni 2024 om 21:56
0

Die dus niet...Hij was t.

30 juni 2024 om 22:50
0

Wat je hier soms voorbij ziet komen, one season wonder wordt in 1 adem genoemd met legend Michael Jordan, een wisselvallige Foden is opeens "de beste speler van de PL"... Dit begint waar Overdrijven stopt.

In the heat of the moment, zeg maar...of overschat hij zichzelf? We gaan het volgend jaar wel zien.

Bellingham is een goede speler. Jong, werkt hard, heeft een goede mentaliteit en snapt het spel goed. Kan echt een grote speler worden. Maar hij moet niet denken dat hij nu al een De Bruyne is...of een Kroos, Modric of Rodri. Dan moet hij nog wel wat jaartjes oefenen.

Engeland speelt saai voetbal zeg. Pickford met zn tokkiegedrag die zichzelf waarschijnlijk groter vindt dan hij in werkelijkheid is. Nog erger vind ik de prestaties van Foden. Kan nu makkelijk zeggen dat Palmer veel verder is. Foden past leuk in dat City systeem, maar buiten dat maakt ie weinig klaar. Saka heeft nog wat laten zien in de 1e wedstrijd en vandaag stond hij als back te spelen, dus heb ik daar weinig over te zeggen. Tempo constant zo laag vanuit de achterhoede. Het midden was dichtgetimmerd door Slowakije en toch er doorheen forceren. Waarom zijn de flanken weer zo weinig gezocht vandaag? Ik snap echt niet wat Southgate probeert te bereiken. Verder goeie goal van Bellingham, maar heel atletisch was het ook niet. Zag er meer uit als een reflex. Ik hoop dat ze eruit vliegen de volgende wedstrijd. Niet om aan te gluren. Zoveel sterren, maar lijken op fc nunspeet op het veld.

Beetje overdreven weer .. sorry hoor mooie goal maar de hele wedstrijd geen reet laten zien … als er 3 minuten blessure tijd geweest zou zijn zat hij samen met 100.000 engelsen te janken op een hotelkamer …

Zo’n omhaal, dat weer iedereen, is knap maar ook een stukje geluk …

Als hij zo een stoere jongen geweest was … had hij in de wedstrijd meer laten zien …

Bij real zitten meer van die engnekken. Zullen elkaar wel aansteken

Theatermaker! Minder op de grond gaan liggen!

Geweldig toch? Prachtige goal en wat een ontlading. Echt een van de beste spelers dit EK naar mijn idee. En Southgate laat Foden maar even een wedstrijdje op de bank. Die speelde echt dramatisch.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren