voetbalzone

Twente-doelwit Preud'homme heeft bepalend gesprek met AA Gent

Daniel Cabot Kerkdijk20 mei 2010, 07:31
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2010, 07:31
Advertentie

Michel Preud'homme heeft vandaag een gesprek met AA Gent-voorzitter Ivan De Witte over zijn toekomst. De oefenmeester ligt bij Gent nog een jaar onder contract, maar heeft meerdere opties in het buitenland. FC Twente wil hem en ook bij FC Porto werd hij genoemd. De voormalig topdoelman zou verder in Frankrijk met een delegatie van Al-Shabab hebben gesproken.

"Het wordt een bepalend gesprek", zegt assistent Stan Van den Buijs donderdag in Het Nieuwsblad. "Ik denk dat Michel daarna nog een paar dagen bedenktijd zal nemen en dan beslist. Als het een job in het buitenland wordt, wil ik meegaan, maar het hangt af van het aanbod dat ik krijg. Ik heb twee kinderen die voetballen en daar moet ook een oplossing voor zijn als het zover is."

Preud'homme heeft de wens om zijn eigen assistenten mee te nemen naar FC Twente. De Belgise trainer heeft al gesproken met de Nederlandse kampioen en heeft goede papieren om aan de slag te gaan in de Grolsch Veste. De oud-doelman wil bij zijn nieuwe werkgever graag met zijn vaste assistenten Stan Van den Buys en Manu Ferrera werken, zoals hij eerder ook bij Gent en Standard Luik heeft gedaan.

Bezig met laden …