voetbalzone

‘Twente kiest tussen Assaidi en Mokhtar en wil spits uit Denemarken halen’

Peter Nusselder11 jul 2013, 10:11
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2013, 10:11
Advertentie

FC Twente dreigt afscheid te moeten nemen van Leroy Fer en Nacer Chadli, die beiden naar de Premier League kunnen vertrekken, maar heeft zich ook op de transfermarkt gemeld om spelers naar Enschede. De Tukkers proberen in eerste instantie vooral de voorhoede te versterken.

/

Fer staat naar verluidt op het punt om een contract te tekenen bij Norwich City, terwijl onder meer Tottenham Hotspur geïnteresseerd is in aanvaller Chadli. Van het geld dat dit duo op zal leveren, zou Twente nieuwe spelers willen halen. Er wordt gezocht naar een linksback, maar de komst van een linkerspits heeft prioriteit. Volgens het Algemeen Dagblad zijn er twee kandidaten voor deze positie.

Oussama Assaidi, die een jaar geleden van sc Heerenveen naar Liverpool vertrok, en Youness Mokthar van PEC Zwolle zijn bij de Tukkers in beeld. Daarnaast is het de bedoeling dat er een centrumspits wordt aangetrokken en die zou uit Denemarken moeten komen. De 2,01 meter lange Simon Makienok staat op het verlanglijstje van Twente. De aanvaller van Bröndby kost waarschijnlijk ongeveer drie miljoen euro.

Bezig met laden …