voetbalzone

Twente kijkt uit naar duel met Ajax: ‘Vanaf nu gaat het weer ergens om’

Peter Nusselder28 jul 2010, 12:25
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2010, 12:25
Advertentie

Landskampioen FC Twente staat zaterdag in de Arena tegenover bekerwinnaar Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Voor de Tukkers, die dinsdag de laatste oefenwedstrijd verloren van het Spaanse Getafe (1-2), mag het echte werk nu wel beginnen. “We kijken uit naar de start van de competitie”, vertelt de nieuwe spits Marc Janko op de officiële website van de Enschedese club.

/

Middenvelder Wout Brama sluit zich aan bij de woorden van zijn ploeggenoot. “Vanaf nu gaat het weer ergens om”, weet de controleur. “Ik kijk uit naar de wedstrijd van zaterdag, dan gaat het eindelijk echt beginnen. Je kunt eigenlijk geen conclusies trekken uit een voorbereiding. Vorig jaar draaiden we een heel zwakke oefenfase en werden we kampioen.”

Janko kon de afgelopen week door en kleine blessure niet optimaal trainen, maar hoopt de komende dagen weer in zijn ritme te komen. “We zitten nu een paar dagen voor de wedstrijd tegen Ajax en we kijken uit naar de start van de competitie. Het duel met Ajax is een grote wedstrijd voor FC Twente. Dan kunnen we een mooie prijs pakken”, aldus de aanvaller.

Bezig met laden …