voetbalzone

'Twente verwacht Preud'homme maandag te kunnen presenteren'

Bart Kruyt22 mei 2010, 09:37
Laatst bijgewerkt: 22 mei 2010, 09:37
Advertentie

Alles wijst erop dat Michel Preud’homme de nieuwe trainer van FC Twente zal worden. De coach van AA Gent sprak donderdagavond met zijn huidige werkgever over de ontstane situatie en heeft volgens Het Laatste Nieuws gemeld dat hij naar Nederland wil vertrekken. Twente verwacht de komst van Preud’homme volgens het Belgische medium maandag af te ronden.

/

Er is echter nog wel één belangrijk obstakel. Preud'homme zou graag zijn vaste assistenten Manu Ferrera en Stan Van Den Buys meenemen, maar Twente heeft Alfred Schreuder nog onder contract staan en wil zijn verbintenis niet verbreken. Preud'homme zal dus tevreden moeten zijn met één eigen assistent.

Steve McClaren trainde twee jaar bij Twente en tekende onlangs een contract bij VfL Wolfsburg, waardoor de Tukkers op zoek zijn naar een opvolger. De namen van Frank Rijkaard, Michael Skibbe en Co Adriaanse werden al genoemd, maar deze trainers lijken niet haalbaar te zijn voor de Nederlands landskampioen. Preud’homme is nu de belangrijkste kandidaat.

Bezig met laden …