voetbalzone

Twente zondag zonder 'lastminute-aanwinsten' maar met Douglas

Bart Kruyt01 sep 2012, 13:52
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2012, 13:52
Advertentie

FC Twente haalde op de laatste dag van de transfermarkt nog drie nieuwe spelers, maar de fans moeten nog even wachten voordat zij de nieuwe krachten in actie kunnen zien. Edson Braafheid, Jerson Cabral en Dedryk Boyata zijn nog niet speelgerechtigd en nemen zondag daarom plaats op de tribune voor de thuiswedstrijd van het nog foutloze Twente tegen VVV-Venlo.

/

Twente heeft op de website van de club echter ook beter nieuws te melden. Douglas liep deze week een enkelblessure op en liet vrijdag een MRI-scan maken, maar de Braziliaanse verdediger is fit genoeg om te kunnen spelen en zit dan ook gewoon bij de selectie. Twente heeft verder geen blessuregevallen opgelopen in de Europese wedstrijd tegen Bursaspor.

"Het is belangrijk om na een Europees duel geen schade in de competitie op te lopen", zei coach Steve McClaren. "De wedstrijd van zondag moet gewonnen worden en daarvoor is het vooral belangrijk wat we zelf doen, we moeten niet te veel met de tegenstander bezig zijn. De focus moet volledig bij deze wedstrijd liggen."

Bezig met laden …