voetbalzone

'Twijfel slaat toe bij PSV en FC Twente over felbegeerde verdediger'

Daniel Cabot Kerkdijk20 mei 2013, 21:20
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2013, 21:20
Advertentie

Virgil van Dijk heeft PSV nog niet over de streep getrokken met zijn spel. De Eindhovenaren volgen de 21-jarige centrumverdediger al langer, maar volgens Voetbal International is de twijfel toegeslagen nu Van Dijk in de laatste weken niet heeft weten te overtuigen. Het weekblad meldt ook dat FC Twente interesse heeft in Van Dijk, maar ook de Tukkers zetten hun vraagtekens.

/

Beide partijen twijfelen of Van Dijk klaar is voor de stap naar de nationale top en PSV lijkt daarom de voorkeur te geven aan Mike van der Hoorn van FC Utrecht; hij is echter wel enkele tonnen duurder dan zijn collega bij FC Groningen. De keuze van Twente zou op dit moment vallen op Jeffrey Bruma, die dit seizoen door Chelsea wordt verhuurd aan Hamburger SV, maar vooral op de bank zat in Duitsland.

De 1 meter 93 lange Van Dijk wordt niet alleen gevolgd door PSV en Twente, want in de winterstop deed Brighton & Hove Albion reeds een vergeefse poging om hem in te lijven en ook Cardiff City, enkele Premier League-clubs en Benfica zouden de Bredanaar intensief scouten. Van Dijk heeft nog een contract tot de zomer van 2015.

Bezig met laden …