voetbalzone

Twijfels over Chelsea: ‘Weet niet of José het weer voor elkaar gaat krijgen’

Peter Nusselder17 aug 2013, 10:42
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2013, 10:42
Advertentie

Volgens Steve Bruce heeft Chelsea er goed aan gedaan door José Mourinho terug naar Stamford Bridge. De trainer van Hull City, zondag in Londen de eerste tegenstander van the Blues in het nieuwe seizoen, vraagt zich evenwel af of de Portugese oefenmeester wederom kampioen zal worden.

/

Dat lukte the Special One wel in zijn eerste periode bij Chelsea, tweemaal op rij zelfs, maar volgens Bruce is de concurrentie van vooral regerend landskampioen Manchester United nu veel groter. “Ik weet niet of hij het weer voor elkaar gaat krijgen”, tekenen Engelse media op uit de mond van de coach van the Tigers. “In zijn eerste twee seizoenen pakte hij de titel, zal hem dat nu weer lukken?”

“Ik heb geen idee”, beantwoordt Bruce zijn eigen vraag, “maar hij zal het wel spannend maken. Vergeleken met vorig seizoen hebben ze een verschil van veertien punten met Man United goed te maken en dat is een erg, erg groot gat. Maar als die uitdaging aan iemand besteed is, dan is het wel aan hem”, verzekert Bruce, die blij is met de terugkeer van Mourinho in de Premier League. “Dat is goed voor iedereen. Vooral dankzij José is de belangstelling voor onze wedstrijd van zondag overweldigend.”

Bezig met laden …