voetbalzone

'Twintig miljoen euro? Maak daar maar zestig of zeventig miljoen van'

Bart Kruyt08 jun 2014, 14:02
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2014, 14:02
Advertentie

Arsenal kan de komst van Lorenzo Insigne wel vergeten. Volgens Engelse media is Arsène Wenger een fan van de aanvaller van Napoli en wilde hij de Italiaans international op het WK gaan volgen. Wanneer Insigne indruk weet te maken, zou Wenger bereid zijn om twintig miljoen euro neer te tellen. Aurelio de Laurentiis, de voorzitter van Napoli, moet daar hard om lachen.

voetbalzone

Volgens de preses is Insigne veel meer waard: "Twintig miljoen euro? Maak daar maar eerder zestig of zeventig miljoen van", zei De Laurentiis toen hij werd geconfronteerd met de geruchten uit Engeland. De 23-jarige Insigne, een vleugelaanvaller die vorig seizoen drie keer scoorde in de Serie A, ligt nog tot de zomer van 2018 vast in het Stadio San Paolo.

De Laurentiis ging ook nog in op andere geruchten uit de Engelse pers: zo zou Napoli interesse hebben in Erik Lamela van Tottenham Hotspur. "Ik wilde hem vorig jaar inderdaad hebben, maar nu hebben we Duván Zapata al. We zoeken wel naar een vervanger voor Goran Pandev. Sandro? Hij is inderdaad in beeld, maar we hebben nog meer kandidaten."

Bezig met laden …