voetbalzone

Udinese is strijdvaardig: ‘We zijn absoluut niet bang voor Arsenal’

Robert Smid15 aug 2011, 14:48
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2011, 14:48
Advertentie
/

Bij Udinese is men druk bezig met de voorbereiding op misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Ondanks het feit dat het pas augustus is, wil Udinese geschiedenis schrijven. De Italiaanse formatie is namelijk twee wedstrijden verwijderd van het hoofdtoernooi van de Champions League. Het enige wat moet gebeuren is het grote Arsenal over twee wedstrijden zien te verslaan.

De Italiaanse ploeg weet echter heel goed dat Arsenal misschien wel de slechtst mogelijke loting was. Desondanks wil de club maar al te graag in de Champions League spelen. Doelman Samir Handanovic gaat ervoor. “Het grootste voordeel is dat we beginnen met een uitwedstrijd. Of we bang zijn voor Arsenal? Absoluut niet. Afgelopen jaar waren we ook klaar voor de grote tegenstanders in de Serie A. We kunnen optimistisch zijn”, aldus de Sloveen aan La Repubblica.

De 27-jarige goalie weet dat er veel moet gebeuren om Arsenal te verslaan, maar heeft er alle vertrouwen in. “Ik weet dat we het in ons hebben. Ik heb geen idee hoe we het voor elkaar krijgen om Arsenal te verslaan. Ze spelen op een zeer hoog tempo en zijn zeer georganiseerd, maar ik weet dat we onze kansen gaan krijgen. We moeten die kansen met beide handen aangrijpen.”

Bezig met laden …