voetbalzone

Udinese ontkracht transfergeruchten over Di Natale en Juventus

Bart Kruyt26 aug 2010, 12:09
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2010, 12:09
Advertentie
/

Antonio Di Natale zal niet naar Juventus verkassen. Dit laat zijn werkgever Udinese donderdag weten via de officiële kanalen. De Italiaans international wordt geruime tijd met een oversteek naar de Turijnse topclub in verband gebracht, maar volgens zijn werkgever is dit helemaal niet aan de orde geweest.

In een officieel statement laat de club weten: “Naar aanleiding van de geruchten die wij opvingen over een eventueel vertrek van Antonio Di Natale willen wij duidelijk maken dat dit helemaal niet speelt. De afgelopen dagen zijn er dan ook geen enkele onderhandelingen geweest tussen de speler en een andere club, zoals in de media werd gesuggereerd.”

“De speler heeft in het verleden uitgesproken aanbiedingen te zullen evalueren, maar heeft tevens toegezegd Udinese trouw te blijven”, zo valt er verder te lezen. Volgens verschillende meldingen in de media zou Di Natale Udinese voor De Oude Dame verruilen voor een bedrag van zeven miljoen euro. Hier is dus volgens de club zelf niets van waar. Volgens diezelfde media ziet Juve nu alternatieven in Fabio Quagliarella of Giuseppe Rossi.

Bezig met laden …