voetbalzone

Udinese praat met Chelsea over Sánchez en wil dertig miljoen

Bart Kruyt17 jan 2011, 20:20
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2011, 20:20
Advertentie

Internazionale en Chelsea vechten om de handtekening van Udineses Alexis Sánchez en laatstgenoemde club lijkt er met de Chileen vandoor te gaan. De preses van de Bianconeri, Giampaolo Pozzo, bevestigt dat men in gesprek is met Chelsea over een mogelijke transfer. De voorzitter hoopt echter meer te kunnen innen dan dertig miljoen euro.

/

De club uit Udine wil ook liever niet tijdens de huidige transferperiode afscheid nemen van de technische voorhoedespeler (22). Enkel collega-aanvaller Antonio Floro Flores mag vertrekken uit het Stadio Friuli. “Wat is Sánchez’ waarde? Met Chelsea hebben we gepraat over een bedrag van dertig miljoen euro”, vertelt Pozzo. “Ik wil dat bedrag, zo niet meer.”

“Er was ook interesse van Internazionale, waarop we besloten hiermee te stoppen”, vervolgt de clubbestuurder. “Het is zinloos om over iets te praten wat we toch niet willen doen, want we kunnen niemand uit het team kwijt wanneer we in het midden van het seizoen zitten. Niemand zal nu vertrekken, zelfs Gökhan Inler niet. Alleen Floro Flores zal vertrekken. Hij wil spelen en heeft geen plaats hier. Juventus en Genoa? Hij beslist. Wat belangrijk is, dat we hem niet verhuren.”

Bezig met laden …