voetbalzone

Udinese wil Sánchez liefst verkopen aan Barça: ‘Maar er is geen haast bij’

Peter Nusselder09 jul 2011, 13:36
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2011, 13:36
Advertentie

Barcelona is nu al weken bezig om Alexis Sánchez naar Catalonië te halen, maar van een akkoord met zijn huidige werkgever Udinese is nog geen sprake. Toch lijkt een overgang van de Chileen naar Catalonië een kwestie van tijd, want de Italianen verkopen de aanvaller het liefst aan Barça.

/

Aangezien een transfer tot op heden uit is gebleven, denken andere clubs wel nog altijd kans te maken op Sánchez. Donderdag meldde Napoli zich nog voor de Chileens international. “Er is een verzoek van Napoli bij ons binnengekomen voor Alexis Sánchez”, bevestigt Gino Pozzo, de zoon van Udinese-eigenaar Giampaolo, zaterdag tegenover La Gazzetta dello Sport.

“Momenteel geven we er echter de voorkeur aan om de gesprekken met Barcelona af te ronden”, vervolgt Pozzo. “Volgende week staat er een serie ontmoetingen gepland, en dan zullen we zien wat er gebeurt. We zijn niet van plan om tegelijkertijd met verschillende partijen te onderhandelen, dus we zullen eerst afwachten hoe het met Barcelona afloopt. Maar er is geen haast bij, want Sánchez richt zich eerst nog op de Copa América.”

Bezig met laden …