voetbalzone

Uitbundige Been gaat 'zeker' biertje drinken, De Bruyne flirt met Chelsea

Daniel Cabot Kerkdijk01 nov 2011, 23:20
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2011, 23:20
Advertentie

Mario Been kreeg waarop hij vooraf had gehoopt. Op soms miraculeuze wijze hield zijn Racing Genk zich dinsdagastaande tegen Chelsea en stapten de Belgen met een 1-1 gelijkspel als morele winnaar van het veld. "Een geweldige prestatie'', glunderde Been na afloop van het vierde Champions League-duel. "Vooraf had ik getekend voor een doelpuntloos gelijkspel. Nu is het 1-1 geworden. Ook goed. We hebben het maximale eruit gehaald vanavond. We kunnen trots zijn op onszelf."

"In de tweede helft hebben we meer op het veld van de tegenstander gespeeld", blikte Been terug op het duel in de Cristal Arena. "Ik zei dat ze geduldig moesten zijn, want de momenten zouden komen. We hadden al twee maal gewaarschuwd, via Kennedy en Daniel Tözser. Dan kwam de actie Fabien Camus-Jelle Vossen: een geweldige goal, mooi uitgespeeld ook en dan dit publiek er nog achter. Een fantastische avond. Vanavond (dinsdag, red.) ga ik zeker nog een biertje drinken."

Chelsea houdt Kevin De Bruyne al geruime tijd in de gaten, zelf reageert de jonge aanvallende middenvelder nuchter op de interesse uit de Engelse voetbalhoofdstad. "Er is wat contact geweest, maar meer nog niet. Ik moet gewoon mijn wedstrijden spelen en die goed spelen dan komt de rest vanzelf wel."


Bezig met laden …