voetbalzone

‘Uiteindelijk heeft Joeri deze keuze gemaakt en die keuze respecteren wij’

Erik van Dam08 jan 2016, 21:02
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2016, 21:02
Advertentie

NAC Breda heeft vrijdagavond bevestigd dat het Joeri de Kamps per direct kwijtraakt aan Slovan Bratislava uit Slowakije. In anderhalf jaar tijd speelde de middenvelder 35 wedstrijden voor de club, verdeeld over de Eredivisie en de Jupiler League. Hans Smulders, die technisch directeur is in Breda, zegt dat de club De Kamps zijn transfer gunt.

voetbalzone

Aan het begin van de avond gaf Nakhli Mondial, het bureau dat De Kamps zakelijk bijstaat, al te kennen dat hun cliënt naar Slowakije zou verkassen. Die lezing wordt nu onderschreven door de beide clubs en Smulders geeft aan dat de aftocht van de 23-jarige middenvelder een dubbel gevoel geeft. “Joeri heeft overduidelijk kwaliteiten en ik ben er van overtuigd dat hij in de tweede seizoenshelft nog van waarde zou zijn voor NAC.”

“Uiteindelijk heeft Joeri deze keuze gemaakt en die keuze respecteren wij. Wij wensen hem veel succes in Slowakije”, geeft de td aan. De Kamps zelf zegt dat het sportief niet altijd gemakkelijk was in Breda, maar dat hij wel met een trots gevoel achterom zal blijven kijken naar NAC. “Ik hoop dat NAC volgend jaar ‘gewoon’ Eredivisie speelt. Dat verdient iedereen die NAC een warm hart toedraagt.”

Bezig met laden …