voetbalzone

Uitgefloten Arda: 'Ik hoef mezelf niet te bewijzen'

Bart Kruyt19 jun 2016, 16:31
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2016, 16:31
Advertentie

Het EK is nog niet het toernooi van de grote sterren en ook Arda Turan valt tegen. De middenvelder annex aanvaller is de hoop van de Turkse natie, maar liet in de groepswedstrijden tegen Kroatië en Spanje (die allebei werden verloren) erg weinig zien. Tijdens de kansloze 3-0 nederlaag tegen Spanje werd Arda zelfs uitgefloten door de eigen aanhang.

/

Arda stak cynisch zijn duimen omhoog en bedankte de Spaanse fans, toen deze ervoor kozen om de Turks international toe te juichen. Na de nederlaag tegen Kroatië bood hij nog zijn excuses aan voor zijn mindere spel, maar hij is van mening dat de Turkse fans in het duel met Spanje te ver zijn gegaan. “Ik hoef mezelf niet te bewijzen”, zei Arda in een kort statement.

“Ik heb nu meer dan negentig keer het shirt van de Turkse nationale ploeg gedragen”, vervolgde de sterspeler van Turkije. “De keren dat ik slecht heb gespeeld, zijn op de vingers van een hand te tellen.” Turkije speelt aankomende dinsdag de laatste groepswedstrijd op dit EK, tegen Tsjechië, en zou bij een overwinning nog door kunnen bekeren naar de volgende ronde.

Bezig met laden …