voetbalzone

Uitgefloten Drenthe komt met schrik vrij na botsing met reclamebord

Daniel Cabot Kerkdijk16 jan 2011, 07:15
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2011, 07:15
Advertentie

Royston Drenthe maakte zaterdag in de wedstrijd tegen Sporting Gijón (2-0 verlies) zijn rentree bij Hércules. De van Real Madrid gehuurde middenvelder miste de laatste duels van de promovendus na een conflict over het niet volledig betalen van zijn salaris door Hércules. Hij werd in El Molinón door nota bene de aanhang van de noorderlingen getrakteerd op een fluitconcert.

/

Drenthe kreeg in het laatste half uur van het duel echter ook de lachers op zijn hand. Na een charge van Alberto Lora botste de voormalig Feyenoorder hard op een reclamebord en moest hij in de slotfase per brancard van het veld. "Het is gelukkig niet ernstig, maar de schrik zat er wél even in", relativeerde Drenthe de blessure aan zijn rechterknie na afloop tegenover Sport 1.

Hércules speelt buitenshuis zeer zwak. In tien uitwedstrijden werd slechts één keer gewonnen en drie keer geremiseerd. Het merendeel van het puntenaantal kwam dan ook in het Estadio Rico Perez tot stand. Vijf van de negen thuisduels werden in winst omgezet. Hércules staat momenteel op een twaalfde plaats.

Bezig met laden …