voetbalzone

Uitgelachen spits verdient contract en keert terug op Engelse velden

Bart Kruyt24 dec 2014, 09:21
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2014, 09:21
Advertentie

Emile Heskey keert terug op de Engelse velden. De voormalig international (62 caps voor Engeland) liep in de afgelopen periode stage bij Bolton Wanderers en heeft daar voldoende indruk gemaakt voor een short-term deal. Bolton, dat momenteel op de zestiende plaats staat in de Championship, maakt op de website van de club niet bekend voor hoelang Heskey heeft getekend.

voetbalzone

De aanvaller was transfervrij sinds zijn vertrek bij het Australische Newcastle Jets, waar hij twee seizoenen speelde. Zijn laatste wedstrijd in het betaalde voetbal speelde Heskey op 11 april, maar Neil Lennon denkt dat de bonkige Engelsman nog een aanwinst kan zijn voor zijn ploeg. Mogelijk maakt Heskey op 'Boxing Day' tegen Blackburn Rovers al zijn debuut voor Bolton.

De inmiddels 36-jarige Heskey speelde in zijn loopbaan voor Leicester City, Liverpool, Birmingham City, Wigan Athletic en Aston Villa en is in Engeland een van de meest belachelijk gemaakte spelers ooit, vanwege zijn moeite om te scoren. Heskey maakte de meeste goals voor Leicester, 40 stuks, maar had daar wel 154 competitiewedstrijden voor nodig.

Bezig met laden …