voetbalzone

Uitlatingen van Carragher zorgen weer voor speculaties rondom Willems

Daniel Cabot Kerkdijk07 aug 2016, 09:11
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2016, 09:11
Advertentie

Liverpool moet zich voor het einde van de zomerse transfermarkt met een linksback versterken, zo oordeelde Jamie Carragher na afloop van de 4-0 oefenzege op Barcelona. Jürgen Klopp liet James Milner aan de linkerkant van de defensie plaatsnemen, maar de veteraan raakte nog voor rust geblesseerd en moest door Alberto Moreno worden vervangen.

/

Liverpool had concrete interesse in Ben Chilwell, maar Leicester City verleende geen medewerking. "Ik denk, en hoop, dat Liverpool zich met een linkerverdediger moet versterken, ja", zo oordeelde voormalig Liverpudlian Carragher. "James deed het niet onaardig in de minuten dat hij op het veld stond, maar je moet het nieuwe seizoen ingaan met een goede linkerverdediger. Een echte linksback."

"Ik ben kritisch geweest op Moreno, maar ik hoop dat hij zich ontwikkelt. Dat zal onder Jürgen Klopp ook ongetwijfeld gebeuren, maar Liverpool moet zich nog wel met een linksback versterken." De uitlatingen worden zondag gretig opgepikt door diverse Britse kranten, die stellen dat Jetro Willems nog altijd een optie is voor the Reds. De linkerverdediger van PSV heeft nog maar een contract voor een jaar.

“Je ziet het, ik ben nog hier”, vertelde Willems zaterdag na de 1-2 zege op FC Utrecht tegen FOX Sports. “Het komt wel goed, we hebben tot de 31ste. Of ik al een taalcursus volg? Haha, alweer? Nee, nog niet. Maar het komt goed. Spanje of Engeland? Ja, één van die twee”, aldus een breed lachende Willems.

Bezig met laden …