Uitstekende Oblak houdt Janssen van scoren af en ziet Atlético winnen

Bart Kruyt29 jul 2016, 13:55
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2016, 13:55

Vincent Janssen heeft ook op zijn tweede duels op de International Champions Cup het net niet weten te vinden. De aanvaller van Tottenham Hotspur kwam vrijdag tegen Atlético Madrid al wat meer in het spel voor dan eerder deze week tegen Juventus, maar Jan Oblák keepte een uitstekende wedstrijd. De keeper zag zijn ploeg met 1-0 winnen, dankzij een goal van Diego Godín.

/

Tottenham had niet echt geluk in de afronding. Joshua Onomah raakte al na tien minuten de lat en het schot van Erik Lamela, na een prima combinatie met Janssen, belandden op de paal. Atlético kreeg ook wel een aantal mogelijkheden en kwam vijf minuten voor rust op een 1-0 voorsprong, toen Diego Godín een verlengde vrije trap van dichtbij binnen kon werken.

In de tweede helft moest Tottenham dus in de achtervolging, maar de gelijkmaker zat er door goed werk van Oblak niet in. De keeper redde uitstekend bij pogingen van Ryan Mason en Janssen, voordat hij laatstgenoemde een kwartier voor tijd gewisseld zag worden. Ook Michel Vorm verliet toen overigens het veld en vanaf de kant zagen de Nederlanders dat er niet meer gescoord werd.