voetbalzone

Unibet: een odd van 3.45 voor de openingsgoal van Robert Lewandowski!

Jordi Tomasowa12 jan 2023, 16:00
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2023, 16:00
Advertentie

Donderdagavond treffen Barcelona en Real Betis elkaar in de halve finale van de Supercopa. De winnaar neemt het in de eindstrijd op tegen Real Madrid, dat woensdag te sterk was voor Valencia (1-1, 4-3 na strafschoppen). In samenwerking met Unibet blikt Voetbalzone vooruit op dit bekerduel.

Barça nam zondag in LaLiga een voorsprong van drie punten op Real Madrid. De ploeg van Xavi deed dat door met 0-1 te winnen bij Atlético Madrid dankzij een doelpunt van Ousmane Dembélé. De Catalanen konden geen beroep doen op Robert Lewandowski. De Poolse doelpuntenmachine moet in competitieverband nog twee duels schorsing uitzitten, maar is voor de bekerontmoeting met Betis wel speelgerechtigd.

Zie jij Barcelona afrekenen met Real Betis?Winst van de Catalanen is te spelen tege een odd van 1.52!

Betis won afgelopen seizoen knap de Copa del Rey en presteert momenteel ook sterk in LaLiga. Dankzij een 1-2 zege op bezoek bij Rayo Vallecano wipte de ploeg van trainer Manuel Pellegrini zondag op de ranglijst over Atlético heen. Los Verdiblancos staan momenteel vierde op, vier punten achterstand van nummer drie Real Sociedad.

Denk jij dat Real Betis weet te winnen van Barcelona?De quotering hiervoor staat op 6.00!

Xavi zal verheugd zijn dat hij in ieder geval tegen Betis weer een beroep kan doen op Lewandowski. De 24-jarige aanvaller is bezig aan een ijzersterk eerste seizoen in Catalonië. In 25 duels over alle competities was Lewandowski goed voor 19 goals en 6 assists. Een persoonlijk hoogtepunt waren zijn twee treffers op het WK in Qatar namens Polen.

Zie jij Robert Lewandowski de score openen tegen Real Betis? De quotering hiervoor staat op 3.45!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Bezig met laden …