voetbalzone

Unieke beelden: Van Gaal doet mee aan polonaise in Sevilla na overwintering PSV

Noel Korteweg30 nov 2023, 05:30
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 03:13
Advertentie

Louis van Gaal is in zijn nopjes met de Champions League-overwintering van PSV, zo blijkt uit beelden van Rik Elfrink op X. De clubwatcher van het Eindhovens Dagblad deelt een video van de oud-bondscoach in Sevilla en te zien is dat Van Gaal deelneemt aan een polonaise. “Prachtig, toch?”, luidt het bijschrift van Elfrink.

Van Gaal was woensdagmiddag aanwezig bij het Youth League-duel van PSV Onder 19 en meldde zich in de avond ook in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Daar zag hij hoe de Eindhovenaren in extremis de eerste uitoverwinning in de Champions League boekten in zeventien jaar.

PSV keek na een uur spelen tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Sergio Ramos en Youssef En-Nesyri, maar wist na een rode kaart voor Lucas Ocampos (twee keer geel) een historische comeback te maken.

Een heerlijke goal van Ismael Saibari, eigen doelpunt van Nemanja Gudelj en kopbal van Ricardo Pepi zorgden ervoor dat PSV de zege boekte: 2-3. Door de overwinning van Arsenal op RC Lens (6-0) is overwintering in het miljardenbal een feit voor de ploeg van Peter Bosz.

Bezig met laden …