voetbalzone

United denkt aan verhuur ‘Wilf’: ‘Maar hij heeft niets verkeerds gedaan’

Gijs Freriks28 okt 2013, 17:35
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2013, 17:35
Advertentie
/

Manchester United betaalde grif om Wilfried Zaha van Crystal Palace over te nemen, maar de buitenspeler moet dit seizoen zijn Premier League-debuut nog maken. De tweevoudig Engels international heeft forse concurrentie op Old Trafford en manager David Moyes geeft op de officiële website van the Red Devils aan dat de aanvaller in januari eventueel op huurbasis kan vertrekken.

“We moeten ervoor zorgen dat hij speeltijd krijgt”, zegt de Schot. “Dat is tot dusver nog niet met Wilf gebeurd en als dat in januari nog steeds het geval is, dan gaan we naar de situatie kijken. Ik heb hem gezegd dat hij minuten gaat maken, maar kan ook nog over Nani, Antonio Valencia, Ashley Young, Adnan Januzaj en Shinji Kagawa beschikken. Wilf heeft niets verkeerds gedaan, de concurrentie is gewoon moordend.”

Zaha, die werd geboren in Ivoorkust, werd in de winter voor een initiële som van twaalf miljoen euro overgenomen van Crystal Palace, maar maakte het seizoen af bij the Eagles. De scout van die club zei onlangs al dat het talent op huurbasis moet vertrekken en Juventus, Newcastle United, Southampton, Stoke City en het Fulham van Martin Jol zouden belangstelling hebben voor Zaha.

Bezig met laden …