voetbalzone

United-doelwit denkt aan vertrek: ‘Heb bij Bayern alles meegemaakt’

Chris Meijer27 apr 2018, 12:30
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2018, 12:30
Advertentie

Manchester United zou nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in Jérôme Boateng. De verdediger van Bayern München vertelt in gesprek met Socrates Magazine dat hij wel openstaat voor een nieuwe uitdaging. Het contract van Boateng, die afgelopen week een blessure opliep en mogelijk het WK mist, in München loopt nog tot medio 2021.

“Ik heb alles bij Bayern al meegemaakt en kom op een bepaald punt waarop ik mezelf vragen ga stellen. Wat zijn de doelen die ik nog niet bereikt heb? En wil ik mezelf onder dezelfde voorwaarden bij dezelfde club blijven bewijzen? Dat zijn niet bepaald standaardvragen in je carrière”, stelt Boateng, die in 2011 door Bayern werd overgenomen van Manchester City.

“Het zijn op dit moment belangrijke vragen, die een drive kunnen vormen”, concludeert de 29-jarige verdediger. Hij speelde dit seizoen 31 wedstrijden voor Bayern München, maar moet het slot van het seizoen door een bovenbeenblessure aan zich voorbij laten gaan. De kans bestaat dat Boateng tijdig fit is om deel te nemen aan het WK met Duitsland.

Bezig met laden …