voetbalzone

'United overweegt aankoop van ruim twintig miljoen euro te verhuren'

Bart Kruyt13 okt 2013, 12:21
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2013, 12:21
Advertentie

Twee jaar geleden betaalde Manchester United naar verluidt ruim twintig miljoen euro voor Ashley Young, die in zijn eerste twee seizoenen behoorlijk wat speelminuten maakte. De vleugelaanvaller is momenteel echter uit vorm en David Moyes geeft de voorkeur aan andere spelers. Volgens The People wordt overwogen om Young op huurbasis weg te sturen.

/

De dribbelaar heeft sinds de 4-1 nederlaag tegen Manchester City niet meer gespeeld en Roy Hodgson nam Young ook niet op in zijn selectie voor de interlands tegen Montenegro en Polen. Young vreest nu het WK te moeten missen en Moyes zou denken dat het misschien beter is om de dertigvoudig international in januari op huurbasis weg te sturen, zodat hij op zoek kan gaan naar zijn oude vorm en wellicht toch nog in beeld kan komen bij de Engelse ploeg.

Young speelde tot dusver 48 competitiewedstrijden voor United, waarmee hij vorig seizoen kampioen van Engeland werd. De aanvaller wordt in eigen land veelvuldig bekritiseerd wegens zijn schwalbes: tegen Crystal Palace kreeg hij nog een gele kaart voor een fopduik. Het Belgische toptalent Adnan Januzaj lijkt Young te hebben gepasseerd in de pikorde.

Bezig met laden …