voetbalzone

United-spelers geïmponeerd: ‘Die dribbel, die controle, hij is echt speciaal’

Erik van Dam08 okt 2014, 23:26
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2014, 23:26
Advertentie
voetbalzone

Manchester United brak in de zomer zijn transferrecord voor de komst van Ángel Di María: 75 miljoen euro. The Red Devils legden de Argentijnse aanvaller voor vijf seizoenen vast en hebben in de eerste weken van het seizoen al een paar keer kunnen zien hoe goed de van Real Madrid overgekomen aanwinst is. Ook in de spelersgroep valt El Fideo in de smaak, zegt verdediger Tyler Blackett.

Blackett komt zelf net pas kijken: door het blessureleed achterin besloot Louis van Gaal hem te bevorderen tot de A-selectie. De twintigjarige Engelsman heeft al meerdere wedstrijden met Di María samengespeeld en maakt hem dagelijks mee op de trainingen. “Hij is echt verbazingwekkend goed. Hij is één van ’s werelds beste voetballers en de dingen die hij doet op de training… soms staan we even stil en kijken we alleen maar.”

“Die dribbel, die controle, hij heeft zoveel dingen die iedereen wel in zijn spel zou willen leggen, maar lang niet iedereen heeft het. Hij is echt speciaal”, klinkt het geïmponeerd uit Blacketts mond. De jonge verdediger is zelf echter ook niet voor een kleintje vervaard en zegt dat hij hoopt, dat hij Di María zal kloppen in de strijd om wie de vrije schoppen mag nemen bij United. “Hopelijk ga je mij er ook nog eens een zien nemen. Ik zou daar heel dankbaar voor zijn. Maar voor nu is Ángel de expert”, aldus Blackett in de Manchester Evening News.

Bezig met laden …