Universitatea Craiova verliest van concurrent en blijft in de zorgen

Bart Kruyt01 mei 2010, 15:58
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2010, 15:58

Universitatea Craiova heeft verzuimd om een flinke stap richting handhaving te zetten. De ploeg van Mark Wotte kreeg bezoek van International, dat drie punten minder had, maar ging met 1-3 onderuit. Bovendien eindigde Craiova met tien man, wegens een directe rode kaart voor Valentin Iliev.

Zodoende werd het weer een teleurstellende middag voor Wotte, die zijn ploeg dramatisch zag beginnen. Al in de derde minuut kwam International op voorsprong, via Mihai Radut, en een kwartier later werd de marge verdubbeld door Emmanuel Kone. Voor rust deed Mihai Dina nog wel wat terug, maar de gelijkmaker zou nooit vallen.

In de tweede helft nam International definitief afstand, via de 1-3 van Daniel Stan, waarna Iliev even later met rood van het veld werd gestuurd. Hij ontbreekt hierdoor volgende week tegen Ceahlaul, wat voor Craiova een must-win is: Ceahlaul staat met nog vier wedstrijden te gaan onder de degratiestreep, terwijl Craiova nog vier punten boven deze streep staat.